Live produksjon

Live produksjon er opptak eller “live streaming” av et arrangement. Det kan være seminar, kurs, konsert, konferanse eller andre arrangement. Webcast bidrar til økte distribusjonsmuligheter.

VidSyn Media kan leverer totalpakker innenfor live produksjon, men også være en underleverandør. VidSyn Media kan hjelpe med alt fra planlegging, innholdsproduksjon, regi, lyd og lys

Live produksjon av arrangement

VidSyn Media har både teknikken og utstyrsparken som trenges for både små og store produksjoner.

 

  • Vi kan viser kamera, bilde, video og innhold på storskjermer.
  • Vi sender live på Facebook, YouTube og andre plattformer.
  • Vi streamer arrangementene i HD-kvalitet.

Distribusjonsplattform

En solid videoplattform er fundamentet for en sikker webcast. I bunnen ligger en skybasert videokonto som benyttes til å streame sendingen på. Slik tar man bort mye båndbredde og streamer på en sikker måte.

Fra denne kan man lage kanaler/front-end samt hente ut embed-koder for deling og videredistribusjon til feks. egen nettside.

Hva vi levere

Vi levere fra ett kamera til fler kamera produksjon. VidSyn Media har ett tett sammarbeid med Kinn Lyd, slik att vi kan levere en full pakke med også lyd og lys.

Basisen vi leverer er to kamera produksjon. Ett statisk kamera, og ett med kameramann. Vi kan også leverer produksjon med statiske kamera og kun en person på teknisk.

Vi leverer også innhold til produksjonen, som f.eks. Supring, introer, grafiske elementer osv.