Grafiske tjenester

Vi tar ditt utrykk på alvor

Trykksaker, identitet, kommunikasjon og synlighet for din bedrift. Vi vil alltid være en positiv bidragsyter som bringer friske ideer til bordet. Visjonen vår er å skape et sluttprodukt som engasjerer. Enten det er en helt ny profil, videreutvikling av eksisterende profil.

[dsm_text_divider header=»Design» _builder_version=»4.9.7″ _module_preset=»default» header_font_size_tablet=»» header_font_size_phone=»22px» header_font_size_last_edited=»on|phone»][/dsm_text_divider]

Vi hjelper deg med et helhetlig uttrykk. VidSyn Media er opptatt av god oppfølging og service underveis.

VidSyn Media har mange års erfaring innen visuell kommunikasjon og utformer materiell for trykk, web og andre kommunikasjonsflater.

Vi kan levere alt fra en enkel logo til en full profil med designmanual som definerer visuell bruk av logo, farger, fonter og bilder.

[dsm_text_divider header=»Trykksaker» _builder_version=»4.9.7″ _module_preset=»default» header_font_size_tablet=»» header_font_size_phone=»22px» header_font_size_last_edited=»on|phone»][/dsm_text_divider]

Tett kontakt med faste trykkerier og andre gode samarbeidspartnere gir VidSyn Media en unik mulighet til å tilby alt fra idé til ferdig produkt.

Grafisk design

Brosjyre

Logo

Magasin

Visittkort

Produktark